Cviklová polievočka s kyslou smotanou

My všetci máme cviklu veľmi radi, robievam z nej boršč, hustú polievku s hovädzím mäsom, kyslou kapustou a cviklou. Toto je taká ľahšia verzia z MioMatu.

Budete potrebovať:

2 menšie cvikly

3 strúčiky cesnaku

1,5 ČL soli

2 PL umeoctu alebo vínneho octu (možné vynechať)

štipka mletého čierneho korenia

kyslá smotana

Cviklu ošúpeme a nakrájame na menšie kocky. Vložíme ju do MioMatu spolu s nakrájaným cesnakom, soľou a mletým čiernym korením. Doplníme vodu medzi rysku Min/Max a zapneme program Mash/Soup. Keď sa polievka uvarí, dochutíme ju umeoctom alebo kopčekom kyslej smotany rovno na tanieri.

Porcie: 4 Čas prípravy: 20 minút


MOJA KNIHA

KATEGÓRIE

© 2016 by Recepty mojej zdravej kuchyne. Created wth Wix.com